ReNew Budget Interieurstyling

Woon en Verkoopstyling

Iedereen heeft recht op een fantastisch "thuis"gevoel...

Tot rust komen in je eigen huis

José Brands - ReNew Budget Interieurstyling

Welkom op deze website !


Mijn naam is José Brands-de Wit , interieurstylist en adviseuse. Ik zet me voornamelijk graag in voor mensen die een mooi , en bij hen passend interieur willen , voor een bij hen passend budget. Geen peperdure styling, maar hergebruik van bestaande middelen , afgewisseld met wat nieuwe aankopen, maken ook van jouw interieur een heerlijk "thuis"...


Interieur wordt in deze moderne tijd steeds belangrijker voor mensen. En dat is niet zo gek !


Tijden zijn veranderd, de maatschappij is harder geworden en het leven is drukker en hectischer dan ooit.

Er is daarom ook steeds meer behoefte aan een rustige en harmonieuze leefomgeving. Dat wanneer je na een dag hard werken , thuiskomt in een vredig en rustig "thuis".


Een thuis waarin je tot rust kunt komen en jezelf weer op kunt laden voor een nieuwe drukke dag. Dit gaat natuurlijk niet zo makkelijk in een chaotische leefomgeving.

Een mooi , op elkaar afgestemd interieur , dat voldoet aan je wensen en gevoel , zorgt ervoor dat je deze nodige rust ervaart.


Vaak wordt , ten onrechte , gedacht dat er aan een restyling van je interieur een groot prijskaartje hangt.

Dit hoeft absoluut niet zo te zijn. Er zijn tal van mogelijkheden om voor een klein budget , een totaal ander interieurplaatje neer te zetten.


Alles draait hierbij om het maken van de juiste keuze van stijl en kleuren , en de toepassing hiervan.


Op het moment dat je weet welke stijlen en kleuren je kunt en wilt toepassen in je interieur , is het mogelijk om een harmonieus geheel te verwezenlijken voor relatief weinig geld.

Je zult verbaasd zijn over wat je kunt realiseren , met de juiste handvaten en middelen.


Wil je meer weten ? Neem rustig een kijkje op deze website en op onze blogsite , waarvan de link terug te vinden is op de pagina "Trends en Weetjes"

Of breng een bezoekje aan ons facebookprofiel via het facebookicoontje !