ReNew Budget Interieurstyling

Woon en Verkoopstyling

Blog over de nieuwe kleur van 2020

Tranquil Dawn is de nieuwe kleur 2020 , uitgeroepen door Flexa. Deze kleur is prachtig en veelzijdig en zeker de moeite waard om nader te bekijken. Lees mijn blog hierover via de onderstaande link...

https://renewbudgetinterieurstyling.wordpress.com/2019/12/11/miniblog-over-tranquil-dawn/

Behang schilderen , kan dat ?

Bij Low Budget stylen hoort natuurlijk ook de vraag of je over behang kunt schilderen. Wanneer je graag iets anders wilt, maar niet teveel geld uit wilt geven , is dit een zeer veel gehoorde vraag. Mijn antwoord is ja. Dit kan zeker. Maar je moet wel met bepaalde dingen rekening houden. Lees hierover in mijn blog via onderstaande link.

https://renewbudgetinterieurstyling.wordpress.com/2019/02/08/behang-schilderen/

Low Budget Stylen , hoe doe je dat

Voor zo min mogelijk kosten een totaal ander interieurbeeld neerzetten. Onmogelijk ? Nee hoor. Het is juist heel goed mogelijk zodra je weet waarop je moet letten. Wijk niet af van het plan , en je zult merken dat je echt niet veel geld nodig hebt voor het maken van de juiste keuzes. Lees hierover meer in mijn blog via onderstaande link

https://renewbudgetinterieurstyling.wordpress.com/2019/01/23/low-budget-stylen-hoe-doe-je-dat/

Eclectisch wonen

Ben jij iemand die moeilijk afstand kan doen van items of erfstukken. Of vind je gewoon heel veel verschillende stijlen erg mooi ? Geen probleem bij eclectisch wonen. Daarbij kan , en mag je alles met elkaar mengen. Om de rust enigszins te bewaren is het wel zinvol om je aan bepaalde regels te houden. Lees hierover meer in mijn blog via onderstaande link.

https://renewbudgetinterieurstyling.wordpress.com/2019/01/21/eclectisch-wonen/

Klassiek inrichten in de moderne tijd

De klassieke woonstijl is nog steeds zeer geliefd. Zij het dan vaak wel in een moderner jasje gegoten. Ook deze stijl is prima low budget te realiseren. Goed rondkijken en jezelf orienteren op deze stijl is wel een must , om het niet ouderwets te laten ogen. Maar het is niet moeilijk om een combinatie te maken met wat moderner stijlen'Lees hierover meer in mijn blog via onderstaande link.

https://renewbudgetinterieurstyling.wordpress.com/2018/11/13/klassiek-inrichten-in-de-moderne-tijd/

Mooi met tweedehands

Hoe leuk is het om je huis in te richten met tweedehands spullen. Spullen uit je eigen familie , met een herinnering , of gewoon spullen van marktplaats die je nostalgisch of mooi vind. Ik heb een blog geschreven waarom het stylen met tweedehands zo leuk is , en dat is niet alleen vanwege het geld...Lees hierover in mijn blog via onderstaande link.

https://renewbudgetinterieurstyling.wordpress.com/2018/11/07/mooi-met-tweedehands/

Stylen met prints

Het hoeft niet meer allemaal strak en rustig te zijn. Stylen met prints is daarom tegenwoordig ook erg hip. Toch zijn er wel wat dingen waar je op moet letten , zodat het zich toch tot een geheel vormt. Lees hierover in mijn blog via onderstaande link.

https://renewbudgetinterieurstyling.wordpress.com/2018/10/17/stylen-met-prints/

Kleur in je huis

Tegenwoordig wil bijna iedereen wel een kleurtje in huis. Het is mooi , leuk en sfeervol. Toch is het één van de moeilijkste aspecten van het inrichten van je huis. Hoe kies je de juiste kleur bij je meubels en woonstijl. Tot waar moet ik kleur aanbrengen en wat is het effekt van kleur in mijn woning en bij welk soort licht. Oh en vergeet de lichtinval niet. Voor dit stukje is het dan ook zeer zinvol om hulp in te schakelen van een kenner , om grote teleurstellingen te voorkomen. Lees hierover meer in mijn blog via onderstaande link.

https://renewbudgetinterieurstyling.wordpress.com/2018/10/05/kleur-in-huis/

Modern met eenvoud

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat een moderne woonstijl gepaard gaat met torenhoge investeringen. Niets is minder waar. Verdiep jezelf in de items die deze stijl nodig heeft , en ga op zoek bij de budget stores en woonwinkels. Je zult verrast zijn. Met name kleurgebruik uit deze stijl en daarop strakke gevormde lijnen in meubilair maken het tot de moderne uitstraling. Lees hoe je deze stijl kunt verkrijgen , in mijn blog via onderstaande link.

https://renewbudgetinterieurstyling.wordpress.com/2018/09/28/modern-met-eenvoud/

Industrieel wonen in een rijtjeshuis

Ik heb een mini blogje geschreven over de industriele stijl in een rijtjeshuis. Het idee is vaak dat je deze stijl alleen kunt verkrijgen in een pand met oude fabrieksdetails , maar dat is zeker niet waar. Lees hierover in mijn miniblogje via onderstaande link.

https://renewbudgetinterieurstyling.wordpress.com/2018/09/19/industrieel-wonen-in-een-rijtjeshuis/